Rayven Lasergravering

Der er lukket fra d. 30/7 til d. 11/8 begge dage inklusiv. Ordre der kommer i den periode, vil blive lavet hurtigst muligt derefter.

Træskilte

Spørgsmål, eller brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe. Ring til os på +45 61 670 578 eller skriv til os på info@lasergraver.dk

Viser 1–16 af 20 resultater

 • Træskilte

  Træskilt af Kalmarplanke 40 cm

  480,00 DKK
  Select options
 • Træskilte

  Træskilt af Kalmarplanke 80 cm

  980,00 DKK
  Select options
 • Egetræ skilt

  Skilt til gravering i Egetræ

  1.600,00 DKK
  Select options
 • Fisker

  Træskilt til en Fisker

  280,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • hus nummer

  Husnummer i Egetræ

  480,00 DKK
  Select options
 • Nummer skilt

  Husnummer i Egetræ

  420,00 DKK
  Select options
 • Egetræ skilt

  Skilt i Egetræ

  480,00 DKK
  Læs mere
 • Buet egetræ skilt

  Buet egetræ Skilt

  1.800,00 DKK
  Læs mere
 • Træskilte

  Træskilt af Kalmarplanke 60 cm

  680,00 DKK
  Select options
 • egetræ skilt

  Skilt i Egetræ

  480,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Skilt i egetræ

  Egetræ Skilt

  1.100,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Plakette Awards

  148,00 DKK
  Select options
 • Månedens medarbejder præmie

  Månedens medarbejder

  148,00 DKK
  Select options
 • Logo udskåret

  Udskåret Logo

  Læs mere
 • Vild med vilje

  Træskilt Lærketræ Vild med vilje.

  480,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • gammel øl citat

  Træskilt En øl du drikker

  280,00 DKK
  Tilføj til kurv

Stort udvalg af forskellige skilte i træ

Et træskilt kan bruges til mange ting, vi gravere træskilte til både professionel- og privat brug til konkurrencedygtige priser.
Vores udvalg af forskellige træskilte er stort vi har bl.a. Egetræ, Lærketræ og Kalmar træ. Alle vores skilte i træ kan graveres med tekst eller logo ud fra behov. Vi har forskellige størrelser af skilte i træ. 

Hæng et personligt træskilt i hjemmet 

Den perfekte genstand til væggen i værkstedet eller på terrassen. Med et personligt træskilt har du den perfekte gave til hjemmet hos nogen du holder af. Et personligt træskilt skaber den helt rigtige atmosfære i hjemmet, på arbejdspladsen eller i sommerhuset. Med et flot træskilt imponeres både venner, kollegaer og naboer. 

Træskilte i særklasse

Et Træskilt i særklasse, flotte skilte i træ til konkurrencedygtige priser, træskilte til alle anledninger. En sjov gaveidé til en ven eller familie. Med et graveret træskilt, har du mulighed for at give en personlig gave til en særlig lejlighed. Et træskilt sikre den helt rigtige stemning, når det bliver hængt op i sommerhuset, værkstedet eller hjemmet. Træskilte giver en charme som ingen andre typer af skilte kan, med et skilt i træ er du sikret den helt rigtige atmosfære. Et skilt i træ kan sige mere end 1000 ord, for en du holder af eller har nært. Med et træskilt, kan du både overraske venner, familie og kollegaer. Et træskilt med tekst og motiv er den perfekte gave til en du har kært. 

Træskilte i god kvalitet  

Et træskilt til enhver smag , med et personligt træskilt er du sikker på at ramme plet når der skal gives en gave. Et personligt træskilt skaber glæde hos en du har kært. Med et skilt af træ, vil du med sikkerhed gøre en forskel for en du holder af. 

Meget mere end træskilte, stort udvalg af personlige gaver 

Vi har gaven til konfirmanden, brudeparret eller studenten. Udover træskilte, tilbyder vi et stort udvalg af forskellige gaver i træ. Et personligt træskilt skaber glæde i den festlige tid med mindeværdige ord. Få graveret dit eget træskilt. Hos os er det muligt at få graveret et træskilt lige efter ønske. Vi gravere både tekst og motiv i vores skilte i træ. Med et skilt i træ, er du sikker på at ramme den rigtige personlige gave. Udover skilte i træ har vi også skilte i metal som er perfekte til professionelt brug, hvis et træskilt ikke opfylder kravene. Udover produkter i træ, har vi også et stort udvalg af produkter i metal, glas, keramik og folie. Vores skilte i træ kan graveres efter behov i forskellige størrelser. Et skilt i træ eller en figur i træ, graveret med personlig tekst eller motiv er den perfekte gave ide til konfirmanden, studenten, brudeparret eller barnedåben.

Gode priser og hurtig levering.

Hvad end du søger, om det er et træskilt, figur i træ eller et af vores andre produkter i andet materiale, så har vi altid konkurrencedygtige priser og hurtig levering, uanset om du handler som privatperson eller virksomhed.

Har du en unik opgave til os?

Kontakt os via formularen eller telefonisk, så tager vi en dialog om løsningsforslag og priser.
Det er næsten kun fantasien som sætter grænser, for hvad vi kan opnå.